СНС: “ JE SUIS BULATOVIC“

Чланови и функционери Градског одбора Српске напредне странке у Врању, дали су данас пуну подршку лидеру напредњака на локалу Славиши Булатовићу на скупу, који је организован поводом све учесталијих текстова појединих локалних медија  у којима се пише о раздору и нејединству чланства.

Транспарентима „Je suis Bulatovic“ (Ја сам Булатовић) којима је био преплављен простор како испред тако и у просторијама саме странке, послата је симболична политичка порука, којом се алудира на тероризам који поједини новинари спроводе над високим функционерима странке и њиховим породицима, чуло се данас на овом скупу.

„Овим путем желим да кажем да лични односи, толеранција и лични однос са Славишом Булатовићем никада није био бољи. Нећу дозволити тим локалним медијима да посеју семе раздора у нашој странци, јер смо се ми овде окупили са јединственим циљем, а то је лепше и боље Врање.“ рекао је Слободан Миленковић, потпредседник странке.

Он је додао да је нормално да у тако великој странци каква је СНС, постоје одређени појединци који гледају само лични интерес и корист, и поручио тим, како је рекао, сецикасама, душебрижницима и ситним душама да неће успети да поделе Градски одбор и врате га на стање од пре четири године.

Горан Николић, потпредседник странке рекао је том приликом да је СНС најјача политичка странка како на државном тако и на политичком нивоу, и да такво стање ствари смета одређеним факторима које није хтео да именује.

„Све то утиче на нас да будемо још јединственији и сложнији, како би могли да спроводимо политику за добробит грађана.“ рекао је он. Своју тврдњу о јединству у партији поткрепио је реченицом да су све одлуке на Градском одбору до сада донете једногласно и тврдње о различитим фракцијама које су окупљене око неколико водећих људи одбацио као смешне.

„Славиша Булатовић је легитимни председник Градског одбора све док Извршни одбор не распише  унутарстраначке изборе. Није тачно писање појединих медија о престанку његовог мандата.“ нагласио је Момир Стојилковић, потпредседник Гро СНС.

Горан Ђорђевић, такође члан председништва СНС истако је да странка није хтела да реагује након свих натписа али да је кап која је прелила чашу, изјаве „минорних“ људи који се баве странком напредњака, као и  интересовање за приватне животе функционера.

„СНС је 4.оклопна моторизована бригада и најјача је политичка странка икада која се појавила након увођења политичког плурализма. Наш највећи непријатељ, који је иницијатор свих тих напада, је новинар којег смо избацили из странке због крађе од 100 евра.“ рекао је Ђорђевић и навео да је подршка изнета кроз коментаре у оквиру спорног текста објавељеног на локалном порталу брисана и необјављивана.

„Број од 12.000 чланова чини 14 одсто популације у граду и тај број говори да смо 14 корака испред свих политичких опција које фигурирају у овом граду.“, казао  је Душан Аритоновић, још један од потпредседника СНС на локалу.

Након одржане конференције, Слободан Миленковић се обратио окупљенима наводећи да интерес неких занемарљивих појединаца, не могу нарушити јединство странке, пре свега због два бедема оличених у Славиши Булатовићу и његовој маленкости.

Share.