Отворен 55. Сајам намештаја у Београду

У Београду је свечано отворен 55. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације обраћањем Џефа Барона, консулатанта за Сектор индустрије и намештаја развојног програма Европски ПРОГРЕС.

Ово је најзначајнији догађај у сфери дизајна, производње и дистрибуције намештаја, дрвне индустрије и пратећих грана у Југоисточној Европи. Обележиће га бројне премијере, врхунски дизајн и иновације, посета угледних дизајнера из целе Европе, али и велики број пословних људи, купаца и дистрибутера из свих крајева света.

На 60.000 квадрата Београдског сајма представља се више од 500 излагача из 45 земаља, међу којима је и Симпо. Ова компанија по којој је Врање препознатљиво, представила се са најновијом колекцијом врхунског дизајна на штанду од 570 метара квадратних са више од 60 комада намештаја.

На свечаној церемонији отварања обратио се и Слађан Дисић, генерални директор Симпа који се истакао да је задовољство што говори на оваквом месту у име Симпа и 2.466 запослених. Он је истакао да је основни постулат политике Симпа  господин купац.

– Намештај Симпа пласира се у 52 малопродајна објекта у Србији, Црној Гори, Македонији, Босни и Херцеговини, као и директним купцима у 17 земаља Европе и Азије – рекао је Дисић.

Сајам траје до суботе 12. новембра.

Share.