Нова Симпова колекција на Сајму намештаја

Компанија Симпо из Врања представила се новом колекцијом на 55. Међународном сајму намештаја, опреме и унутрашње декорације у Београду, који је свечано отворен јуче. Уједно је отворен и 55. Међународни сајам машина, алата и репроматеријала из области дрвне индустрије. Сајам ће трајати до 12. новембра и окупља преко 520 излагача.

По први пут на свечаном отварању ове манифестације говорио је представник Симпа, генерални директор Слађан Дисић, који је истакао да му је задовољство и част што говори у име 2466 запослених.

“Основни постулат пословне политике Симпа је господин купац. Зато људи у Развојном центру, инжењери разних струка, економисти и менаџери, свакодневно раде на развоју и креирању нових производа високог дизајна, велике удобности и функционалности а све у складу са захтевима и жељама купаца”, истакао је Дисић.

Симпо свој асортиман пласира у 52 малопродајна објекта у Србији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији и директним купцима у великопродаји у 17 земаља Европе и Азије.

55. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације одржава се уједно са 55. Међународним сајмом машина, алата и репроматеријала из дрвне индустрије у Београду који ће трајати до 12. новембра. а хале 7, 8 и 9 су отворене опет након дугог низа година и улаз у њих је бесплатан.

Share.