У великој акцији МУП-а ухапшен и Врањанац

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у претходних неколико дана ухапсили су 97 особа које се сумњиче да су извршили кривична дела тешке крађе, крађе и разбојништво. Међу ухапшенима је и Врањанац због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешка крађа.

У више одвојених акција на сузбијању имовинских деликата, које су реализоване на територији полицијских управа Београд, Крагујевац, Нови Пазар, Лесковац, Пирот, Панчево, Пожаревац, Смедерево, Бор, Врање, Зајечар, Јагодина, Сремска Митровица и Прокупље, ухапшено је 97 осумњичених који се терете да су у претходном периоду извршили више од 300 тешких крађа, крађа и разбојништава. Такође, у оквиру ових акција поднете су и кривичне пријаве у редовном поступку против још 48 особа.

Међу ухапшенима у овој акцији је и Врањанац. Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су А.Н. (1990) због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешка крађа. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог пронашла украдену уметничку слику и два сребрна новчића. Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен Основном јавном тужилаштву у Врању.

Share.