Кривична пријава против Врањанца

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, ухапсили су у више одвојених акција у претходних неколико дана 106 особа због постојања основа сумње да су починиле кривична дела тешке крађе, крађе и разбојништво.

Према наводима полиције, акције, усмерене на сузбијање имовинских деликата реализоване су на територији полицијских управа Београд, Ваљево, Бор, Врање, Зајечар, Зрењанин, Јагодина, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Лесковац, Нови Пазар, Нови Сад, Пожаревац, Приjепоље, Смедерево, Сремска Митровица и Чачак. Ухапшени су осумњичени да су у претходном периоду извршили више од 200 тешких крађа, крађа и разбојништава. Такође, поднете су и кривичне пријаве у редовном поступку против још 37 особа.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против мушкарца старог 32 године због постојања основа сумње да је починио два кривична дела тешка крађа. Осумњичени се терети да је обио једну кућу из које је украо клима уређај, хидрофор, разни електро материјал и специјално израђене опруге за 6-Д биоскоп, док је из друге породичне куће, коју је такође обио, украо електро каблове разних дужина и пресека и бакарне цеви за грејање.

Share.