ГрО СНС одржао годишњу конференцију – 2017. година успешна

Градски одбор Српске напредне странке у Врању одржао је годишњу конференцију за медије у просторијама странке у циљу сумирања резултата рада у 2017. години. Било је речи о раду Градског одбора Српске напредне странке у Врању у години на измаку као и о разултатима рада локалних власти у Врању и Врањској Бањи.

Славиша Булатовић, председник Градског одбора Српске напредне странке у Врању и народни посланик истакао је да је задовољан функционисањем Градског одбора. Подсетио је на председничку кампању и кандидовање Александра Вучића којим је по његовим речима јасно показано да нема места за бивши режим и осврнуо се на сарадњу Градског одбора Српске напредне странке са Градским одбором Социјалистичке партије Србије. Булатовић је подсетио да су функционери Српске напредне странке па и чланови њихових породица били извргнути лажима и увредама и истакао јединственост Градског одбора.

Главна порука са данашње конференције јесте да је 2017. година била успешна а да се у новој години очекује реализација капиталних пројеката.

 

Share.