Пријем за златне спортисте

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић и градски већник Ненад Ђорђевић, приредили су пријем за тренера и чланове Спортског удружења ,,IRON MM TEAM“. Повод је освајање бројних медаља на такмичењима у земљи и иностранству у 2017. години.

Како се чуло на пријему, овај клуб који броји око 20-ак чланова, на првенству света у Турској, у организацији Светске ММА федерације (W.М.М.А.Ф), у веома јакој конкуренцији од 790 такмичара, освојио је две сребрне медаље, што је изузетан успех. Такође, током ове године у Београду на Светском ММА купу Врањанци су се окитили са чак 11 медаља. Тренер Слађан Станојковић добио је и пехар за ову годину, за изузетну стручност.

Честитајући им на постигнутим резултатима градоначелник др Миленковић је истакао да је у овој години организовао бројне пријеме за спортисте, као и да га радује чињеница што се млади Врањанци налазе у самом врху у спорту, не само у земљи, већ и иностранству. О значају овог клуба говорио је и градски већник Ненад Ђорђевић, који је истакао да ће локална самоуправа подржати овај клуб, као и све младе људе, који се баве спортом.

Share.