Конкурс за најбоље у врањском спорту за 2017. годину

Град Врање, Спортски савез Града Врања и Oдељење  за образовање, културу, спорт, омладину и информисање организује „Избор најбољих у врањском спорту за 2017. годину.“

Спортисти Врања, спортски радници, стручњаци и спортски сарадници као и професори физичке културе и љубитељи спорта у Врању имаће прилике да по 55. пут бирају најбоље како у такмичарском тако и у школском спорту града Врања и масовној физичкој култури.

Конкурс за „Избор најбољих у врањском спорту за 2017. годину“ биће отворен до 13. јануара 2018. године, до када би требало да клубови, друштва, савези и спортске организације као и основне и средње школе  из Врања, доставе своје предлоге у писаној форми, благовремено са образложењем о постигнутим спортским резултатима у 2017. години, кратком биографијом предложених кандидата и заслугама истакнутог спортисте за њихова дела у врањском спорту.

У категорији такмичарског спорта предлози се достављају за избор спортске наде, спортисткиње и спортисте, спортског колектива и избор лауреата за животно дело у области спорта.

У категорији школског спорта предлози се достављају за избор: најбољих екипа у основним и средњим школама у женској и мушкој конкуренцији, најбољег појединца у основним и средњим школама у женској и мушкој конкуренцији, признања и награде биће додељене за ангажовање у рекреативном спорту и масовној физичкој култури.

Такође, бираће се спортско изненађење године, најбољи спортски радник, спортски стручњак и стручњак у области спорта у 2017. години.

Манифестација за избор најбољих у врањском спорту за 2017. годину биће одржана традиционално 29. јануара 2018. године са почетком у 20 сати у Ресторану А2.

Конкурсну документацију за избор најбољих у врањском спорту за 2017. годину доставити на адресу:

Спортски савез Града Врања, ул. Партизанска 17/А,  сваког радног дана од 8 до 14 сати.

 

 

 

Share.