Најбољим спортистима Врања у 2017. години уручена признања

На свечаној додели признања за изузетан постигнути успех у области спорта на територији града Врања за 2017.годину, синоћ су проглашени најбољи кандидати у више категорија и уприличени пригодним поклонима. Химном Републике Србије отпочела је 55. манифестација доделе признања најбољим спортистима града Врања за 2017.годину.

За најбољу спортисткињу у 2017.години, на овогодишњем традиционалном избору, проглашена је Ивана Давидовић, чланица КБК „Врање“, за најбољег спортисту каратиста Марјан Јанковић, а за најбољи спортски клуб ФК „Динамо“.

Тренер Градског клуба малог фудбала Врање, Горан Јовић, проглашен је за најбољег стручњака, а Дејан Стајић, председник Удружења фудбалских судија за стручњака у области спорта. За спортско изненађење одабран је Александар Николић, члан рвачког клуба „Дорћол“ из Београда, а Марјан Ђорђевић, спортски директор Градског клуба у малом фудбалу и Зоран Аризановић, радник Спортског савеза града Врања за спортске раднике године.

Специјална спортска признања припала су Дарку Арсићу, рукометном голману репрезентације Србије и Слађану Драгишићу, MMA борцу. Најбољи колектив у области рекреативног спорта је Атлетски клуб „Врањски маратонци“.

Присутне су поздравили и награђенима честитали Небојша Цветковић, председник Спортског савеза града Врања, Ненад Ђорђевић, градски већник за спорт, и др Слободан Миленковић, градоначелник Врања.

Породици Драгорада Станића, дугогодишњег спортског новинара из Врања, уручено је постхумно признање. Додељена су и признања основним и средњим школама и појединцима, као и 50 спортских нада Града Врања, које представљају, како је речено, будућност спорта.

Share.