Ухапшени за кривична дела изнуде и тешке крађе

Припадници Министарства унутрашњих послова у Владичином Хану ухапсили су А.  Н. (1982) и А. Н. (1989), обојица из Ниша, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело изнуда.

Сумња се да су они, у једном угоститељском објекту у Владичином Хану, тражили новац од оштећеног због наводног дуга, претећи њему и његовој породици.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Врању, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведени заменику тужиоца.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су M. С. (1988), С. С. (1993), Д. С. (1996) и Ђ. В. (1993) из Врања, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа.

Полиција је осумњичене пронашла 19. фебруара ове године, око сат после поноћи, у хотелу „Железничар“ у Врањској Бањи, у који су претходно провалили и из ког су покушали да украду инвентар.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Врању, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведени заменику тужиоца.

Share.