СПС организовао јавни скуп поводом предстојећих избора у Београду

Градски одбор Социјалистичке партије Србије Врање је у сарадњи са колегама из осталих одбора Пчињског округа организовао јавни скуп подршке кандидатима за одборнике у Скупштини града Београда са изборне листе СПС под називом „Врање за Београд“, на шеталишту у Врању у централној градској зони код „Шарене Чешме“.

„Овде смо како бисмо дали подршку својим колегама из Београда који воде једну од најтежих и највећих битака од постојања партије. Позивамо све наше пријатеље, рођаке, комшије, пословне сараднике, све оне које знамо а који живе на територији града Београда да заокруже и убаце листу са редним бројем три“, рекао је председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије Врање, Зоран Антић.

Градски одбор СПС-а Врање први је организовао овакав скуп. СПС на предстојећим изборима иде заједно на листи са Јединственом Србијом као сталним коалиционим партнером.

„Очекујемо двоцифрени процентуални резултат за Александра Антића на овим изборима. Желимо да направимо добар резултат и да заједно са Српском напредном странком направимо власт у Београду“, истакао је Антић.

Подели: