Динамо надиграо Телеоптик

На самом старту пролећног дела првенства Прве лиге Србије у 16. колу, Динамо је тријумфовао савладавши екипу Телеоптика резултатом 1:0 на домећем терену. Гол за Динамо постигао је Лазар Ранђеловић у 60. минуту игре. Након утакмице одржана је конференција за медије на којој су се обратили тренери оба тима.

“Апсолутно заслужена победа Динама. Хео бих да честитам на победи а и волео бих да Динамо из Врања уђе у Супер лигу, стварно бих волео и као спортски радник и као пријатељ и као друг”, рекао је Милан Ристић тренер Телеоптика.

“Мислим да смо били много бољи. Требали смо да решимо раније утакмицу, ја сам се прибојао задњих двадесетак минута, јер кад онолико шанси пропустите и то стопостотних шанси, ја сам се прибојао чак да не изгубимо, међутим није се то десило”, истакао је Драган Антић тренер Динама честитавши својим играчима на победи.

Динамо се налази на првом месту табеле Прве лиге Србије већину времена првенства, те је овом победом само потврдио да је најозбиљнији кандидат за улазак у Супер лигу.

 

Share.