Спречена крађа у Омладинском културном центру

У суботу, 10. марта, у периоду између 16.30 и 17 сати, из зграде Дома културе у Врању, у улици 29 Новембра бб, из просторија Омладинског културног центра, за сада још увек непознати извршиоци, изнели су покретне ствари и део намештаја у својини града Врања, у намери да њиховим присвајањем, себи или другом, прибаве противправну имовинску корист.

Према оперативним сазнањима, утврђено је да су ствари пренете у фризерски салон „Дарко и Тијана“, у Косовској улици бр.70. Након пријаве, брзом акцијом полиције, у сарадњи са радницима Градске управе, дошло је до хватања учинилаца кривичног дела, у тренутку када су вршили пребацивање украдених ствари на другу локацију, како би омели радње органа предистражног поступка и прикрили кривично дело и починиоце.

Лица су приведена у службене просторије ПУ Врање и саслушана, а против њих, као и против још неких лица, биће поднете кривичне пријаве. Ово је још један доказ спремности локалне власти да се коначно стане на пут отимачини градске имовине и потврда спремности градског руководства да се, увек и без изузетака, пружи безрезервна помоћ и подршка органима кривичног гоњења у сузбијању криминалитета на територији Града.

Извор: званични сајт града Врања

Подели: