Врањанци узимају рачуне за победу

У суботу 17. марта биће одржано треће извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи 2018.“ , уз директни пренос на РТС од 17 сати и 30 минута. Како је саопштено из Владе Србије, Годину борбе против сиве економије су, између осталих, подржали некадашњи фудбалски репрезентативац Милан Лане Јовановић, глумица Мина Лазаревић, млади џудо репрезентативци и освајачи најсјајнијих одличја са бројних такмичења Немања и Стефан Мајдов.

Овај пут, како се наводи, акцију су подржали и студенти Факултета организационих наука који годинама успешно представљају Србију и Универзитет у Београду на бројним интернационалним студентским такмичењима у решавању пословних студија случаја. Они ће у суботу донети срећу грађанима Србије и извући добитнике вредних награда. Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику, извући срећне добитнике двоипособног, дуплекс стана, површине 116 квадратних метара у Новом Саду, 12 аутомобила ФИАТ 500Л и 20 робних ваучера.

Приређивач наградне игре, Влада Србије, контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 18. марта, и обавестити о наградама које су освојили, као и о начину преузимања.

И Врањанци учествују у овој наградној игри.

 

Share.