ТВ Врањска Плус слави две године постојања и рада

Телевизија Врањска Плус данас слави две године постојања и рада. Другог априла 2016. године у етар смо кренули амбициозно са жељом да гледаоцима понудимо информативни, културни и забавни програм без призвука сензационализма. Верујемо да смо у томе успели. Хвала вам на пажњи и поверењу које нам указујете свакога дана.

Постулати којима се водимо од самог почетка нашег рада јесу тачно, прецизно и благовремено информисање јавности без било какавих назнака сензационалистичког приступа извештавању.
Негујемо информативни, културни и забавни програм. Трудимо се да обухватимо најбитније теме за грађане али и да испратимо сва дешавања у граду од политичких и друштвених преко културних до спортских. Наше екипе свакодневно су на терену, не само у Врању већ и осталим градовима Пчињског округа, а не либимо се извештавања и у екстремним ситуацијама и условима. Урадили смо занимљиве репортаже и били на удаљеним теренима. Неретко наше извештавање обухвата и националне теме.

Наш програм можете пратити путем кабловских оператера, IPTV-а и Kоперникуса, али и земаљским путем преко SET TOP BOX-а. Активни смо и застуљени и на интернету. Наш YouTube канал Врањска Плус као и сајт свакодневно су посећени у великом броју а наше вести делимо и на Facebook-у.
Планирамо да тако и наставимо. Хвала вам на поверењу. Ми смо ту због вас. ВАША ВРАЊСKА ПЛУС.

Share.