Отворени дан за медије СПС-а

По одредбама Споразума који је потписан 27. децембра 2017.године између Градских одбора СПС-а и СНС-а у Врању, ствари се одвијају више него добро, истакао је Зоран Антић председник градског одбора СПС на отвореном дану за медије .

„Односи са Српском напредном странком су више него коректни, добри и комуникација постоји. Ми после 18 месеци чекања, не морамо да журимо у остварењу одређених позиција. Споразум је реализован 80 одсто, остало је да именујемо једног од наших чланова на једној од четири функције, број већника је попуњен а биће именован и нови помоћник градоначелника. Са школским Управним и Надзорним одборима реализација ће бити завршена. Ми смо добили и званичне дописе Извршног одбора СПС-а у којима стоји да медијска комуникација нашег одбора и медија неће убудуће моћи да иде из незваничних кругова тј. мораћемо да демантујемо све оно што је без званичног навода, рекао је Антић.

Социјалисти желе да на одговарајуће функције предложе људе који ће коректно и савесно обављати посао и бити доступни грађанима. Паркинг сервис и Нови дом добиће два извршна директора из редова СПС-а. Однос политичких односа СПС-а и СНС-а је у апсолутно узлазној путањи, закључио је Антић.

Share.