Саопштење за јавност ГрО СНС у Врању поводом напада опозиције

Поводом напада од стране опозиције, саопштењем за јавност огласио се Градски одбор Српске напредне странке у Врању.

Саопштење преносимо у целости:

Тужни остаци бившег режима,чија се подршка у Врању мери промилима, ничим изазвани, покушавају да доведу у заблуду грађане Врања, тако што јасно и гласно показују мржњу према свему што ради Српска напредна странка и локална власт.

Чињеница је да осим мржње против оних којима грађани верују не могу ништа друго да понуде. Осим, можда да подсете грађане како су они владали. Како су они уништавали фабрике. Како су уништавали путеве и болнице. Како су уништавали школе. Како су уништавали војску. Како су се обогатили на грбачи народа. Како су уништили све што су дотакли.

Господо из опозиције на вашу мржњу ми из Српске напредне странке нећемо одговорити мржњом, већ још већим радом и још већом борбом да Врање постане уређен и модеран град. Ми не умемо да мрзимо и да се светимо. Баш као што једна изрека каже „кад се човек освети срећан је један дан, кад опрости срећан је цео живот“.

Вас шесторица, не тражите од нас да личимо на демократску странку. Грађани Врања то не заслужују и за то нису гласали. Гласали су да имају одговорну власт, која ће у сваком тренутку бити посвећена њиховим проблемима.

Знамо да вас боли наше јединство и подршка коју имамо код грађана, али ми вам ту не можемо помоћи. Боле вас и озбиљни пројекти који се у нашем Граду реализују: Хируршки блок, градски стадион, Радничка улица, инфраструктурно опремање индустријске зоне, нови вртић…. итд.

На последњим изборима грађани су вам јасно ставили до знања да сте неспособни да на својим леђима и пуним џеповима носите њихово поверење. Очигледно да вас шесторица ни после две године то нисте схватили. Грађани знају да вас не  интересују њихови проблеми. Зато и немате њихову подршку, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Вама шесторици је највећа подршка медиј, у којем је један новинар најурен из Српске напредне странке због пљачке, а други недавно добио званично уговор о раду од страног амбасадора. Колико немате појма говори и чињеница да Србијом више не управљају амбасадори, тако да поменутим  уговором можете сва шесторица да се сликате. Знамо да тугујете за тим, за вас лепим, временима када су амбасадори управљали Србијом, али се та времена никад у Србију неће вратити.

Треба да знате да се на власт не долази преко улице и рекеташких медија, већ преко гласачке кутије. Није довољно ни да шесторица напишу саопштење. Треба много више од тога.

Џаба вам свакодневно пласирање лажи и измишљотина, свакодневно вређање локалних функционера, па чак и чланова њихових породица, нећете нас уплашити нити поколебати у намери да истрајемо у борби за лепше Врање.

Пишите слободно, лажите колико хоћете ми и даље држимо час, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

 

Подели: