ПУПС: Политичка ситуација у граду стабилна

Саопштењем за јавност које преносимо у целости огласио се Градски одбор ПУПС-а у Врању.

Градски одбор ПУПС-а оцењује да је политичка ситуација у граду стабилна што је основни предуслов да градска власт успешно реализује задатке које је на изборима добила од огромне већине грађана. Владајућа коалиција, на челу са Српском напредном странком, у сталном контакту са грађанима, сагледава њихове потребе и интересе града у целини и према томе усмерава своје активности. При томе се прихвата сваки добронамерни и конструктивни предлог, па и оштра, али аргументована критика.

У том смислу, парламентарној опозицији доступна је потпуно скупштинска говорница за све врсте критика и ставова. Отуда је заједничко саопштење такозване врањске опозиције чисто политиканство. У име којих грађана та опозиција тражи оставку градоначелиника, завођење привремених мера и ванредне изборе када се зна њихов катастрофални резултат на последњим изборима у Врању. Зачуђује њихово кратко памћење, јер су такорећи јуче на локалним изборима у Београду и другим местима у Србији збрисани са политичке сцене. Дакле, релевантност било које политичке странке добија се на изборима, стоји у саопштењу Градског одбора ПУПС-а у Врању.

ПУПС, такође, осуђује и одбацује сваку критику која проистиче из мрске злоће и пакости што долази са неких портала попут портала Врањске. Без трунке лепог понашања и пристојног васпитања, погрдно и са омаловажавањем овај портал говори и пише о највишим градским функционерима ширећи на тај начин некултуру и дефетизам. Вођени личним незадовољством, професионално немоћни, ови сејачи мржње држе се већ виђене пароле – Што горе, то боље!

Питамо се за кога је то боље!? За грађане, свакако, не, уверен је ПУПС стоји у саопштењу Градског одбора ове странке.

Подели: