Одржано епархијско такмичење из веронауке за основце

У Врању је одржано епархијско такмичење из веронауке за основце коме је претходило школско такмичење. Домаћин такмичења ове године била је ОШ „Ј. Ј. Змај“.

Међу ученицима петог разреда најбољи је Лука Јањић из ОШ „Бранко Радичевић“ из Бујановца, потом Лана Јовић ученица ОШ „Бранко Радичевић“ из Врања и Анастасија Станимировић из ОШ „Радоје Домановић“ из Врања.

У категорији шестог разреда, првопласирани је Богдан Трајковић из ОШ „Радоје Домановић“ из Врања, друголасирана је Сара Младеновић из врањске ОШ „Бранко Радичевић“ док је треће место освојила Хелена Васић из ОШ „Бранко Радичевић“ из Бујановца.

Међу ученицима седмог разреда најбоља је била Живана Симић из ОШ „Бранко Радичевић“ у Врању, на друго место се пласирао Вукашин Недељковић из ОШ „Вук Караџић“ у Врању, а на треће Матеја Врачевић ученик ОШ „Бора Станковић“ из Тибужда.

У суботу, 9. јуна биће одржано епархијско такмичење из веронауке и за средњошколце. Домаћин такмичења, биће пољопривредно-ветеринарска школа „Стеван Синђелић“ из Врања

Share.