Представљање резултата борбе против сиве економије

Влада Републике Србије и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) представиће данас на свечаности у Скупштини Града Београда резултате Националног програма за сузбијање сиве економије, остварене у првих шест месеци.

Полугодишње резултате остварене у Години борбе против сиве економије, представиће председник Координационог тела Владе Србије за сузбијање сиве економије и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић. Поред њих, на скупу ће говорити и Јелена Ристић, у име Савеза за фер конкуренцију, као и извршни директор НАЛЕД-а Виолета Јовановић.

На свечаности ће бити уручена признања и наградни чекови најактивнијим заједницама у такмичењу општина и градова у наградној игри „Узми рачун и победи“, док ће представницима компанија које подржавају Годину борбе против сиве економије и наградну игру „Узми рачун и победи“ бити уручене плакете захвалности. Свечаности у име Града Врања присуствује Данијела Милосављевић, градска већница.

Share.