Продужени конкурсни рок на Високој школи примењених струковних студија у Врању

Висока школа примењених струковних студија у Врању организује први продужени конкурсни рок. Пријављивање заинтересованих кандидата је 12. и 13. јула од 8 до 14 часова. Полагање пријемног испита заказано је за 10 часова 16. јула. Објављивање прелиминарне ранг листе је 17. јула до 12 часова а коначне ранг листе 19. јула до 12 часова. Упис примљених кандидата обавиће се 19. и 20. јула од 8 до 14 часова.

Висока школа примењених струковних студија у Врању позива све заинтересоване стредњошколце који су завршили средњу школу у трогодишњем трајању да наставе своје школовање и упишу један од седам акредитованих студијских програма на основним струковним студијама: Друмски саобраћај, Машинско инжењерство, Заштита животне средине, Прехрамбена технологија, Инжењерство намештаја и ентеријера, Производна економија и Предузетнички менаџмент, у првом продуженом уписном року.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја дозволило је упис лица са стеченим средњим образовањем у трогодишњем трајању на основне струковне студије у складу са чланом 147. Закона о високом образовању.

Share.