Центар за друштвене интеграције прикупља помоћ за ковид болнице у Врању

Центар за друштвене интеграције прикупља хуманитарну помоћ за ковид болнице у Врању. Према речима председнице ове невладине организације Аните Стојановић, акцију су подржали бројни хумани грађани, власници предузећа из свих крајева земље који показују несебичну хуманост и солидарност достављајући пакете медицинске помоћи.

Акција је отпочела 4. јула и трајаће до краја ове недеље, када ће сва прикупљена помоћ бити уручена Здравственом центру Врање.

Грађани који желе да помогну оболелима од корона вируса, могу да се јаве на телефон 064/1265699 или да пакете доставе на адресу: Центар за друштвене интеграције др Ђорђа Тасића 2, 17.500 Врање.

Такође грађани имају могућност да донирају и новчана средства преко отвореног текућег рачуна 160-0000000487712-88

Стојановићева се захвалила свим људима великог срца који су се придружили акцији, истакавши да је до сада најмањи износ новца који је уплаћен на текући рачун износио 500, а највећи 30.000 динара.

Ова акција биће настављена и у будућем периоду, ако за то постоји потреба, како би се пружила подршка свим оболелим грађанима и здравственим радницима који се даноноћно боре за њихове животе.

Фото: Центар за друштвене интеграције

Подели: