У свету бугарских бајки – Довитљиви крчмар

Телевизија Врањска плус реализује пројекат под називом „У свету бугарских бајки” под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије преко Конкурса за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја на језицима националних мањина у 2021. години.

У недељу 26. септембра премијерно од 10 сати уживајте у једној од најпознатијих бугарских народих бајки „Довитљиви крчмар“. Илустрацију за ову бајку која је преведена на бугарски језик и обогаћена јединствeним музиком овог народа урадио је Емили Милић ученик шестог разреда Основне школе „Вук Караџић“ у Врању. Погледајте како се довитљиви крчмар на превару обогатио и то богатсво на крају изгубио.

Пројекат „У свету бугарских бајки” – „В света на българските приказки” ТВ Врањска плус реализује под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије преко Конкурса за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја на језицима националних мањина у 2021. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”.

Подели: