Одборници СНС-а чували Скупштину града

Председник одборничке групе Српске напредне странке у локалном парламенту Горан Николић, на краткој конференцији за новинаре која је одржана испред велике сале Скупштине града, рекао је да су одборници СНС-а у Скупштини били од петка па све до 17 сати у недељу.

Постојала је претпоставка да ће представници опозиције покушати нелегално, без избора, да преузму институције државе, па је уследило чување локалног парламентан од стране одброника Српске напредне странке у Врању.

Фото: Врањска плус

Горан Николић се осврнуо на опозициони скуп Савеза за Србију у суботу 13. априла у Београду, оценивши да је било свега седам и по хиљада окупљених и да су доживели тотални дебакл. Он је позвао грађане који су за пристојну и модерну Србију, за Србију без насиља, корупције и криминала, да подрже скуп 19. априла у Београду и да дају подршку председнику Александру Вучићу и политици коју спроводи са Владом Републике Србије и додао да ће само из Врања и Лесковца бити више од седам и по хиљада људи на скупу 19. априла у Београду.

Подели: