Савет за информисање ГрО СНС Врање одговара Новој Србији

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање ГрО СНС у Врању у коме се каже:

-Сакупило се старо друштво, са кафанског стола, село за конференцијски, додуше невешто састављен од више кафанских да би, претпостављамо, деловали бројнији окупљеним представницима медија. Испред назови одбора Нове Србије и коалиције која себе назива “За демократско Врање”, Ивица Петрушевић и Исидор Стефановић. Преврћу пред собом гомилу папира не би ли деловали озбиљније и решеније у својој намери да наметнутом реториком отворе очи Врањанцима, беседништвом о лошој реалности и светлијој будућности коју су народу припремили, разуме се, улепшаном пером списатеља Врањских који су по објекивности и наклоњености актуелној власти надалеко познати. Не разумемо улогу саксија са цвећем, вероватно имају сличну улогу као оно што се покојницима носи, да пред светом ублажи црнило оног што види.

Терминологија која је уследила је све оставила затеченим, од најчешћих фраза којима се обећава смена криминала светлом будућности, до не тако устаљених појмова непознатих у вокабулару овог дела опозиције као што су медиокритет, мислећи људи, импутирати, Новосрбијанци… Све као у бајци, пажљиво упаковано у украсни папир, без скривених порука по устаљеним смерницама вероватно послатих у припреми овог „спектакла” из самог врха Нове Србије, анализирано и по потреби цензурисано од најбољих људи Велимира Илића…

Нигде ни речи, нити најмање назнаке реалности, оној страни узданице НС-а Ивице Петрушевића коју би морао да покаже пред светом, ако жели да му верују и препусте будућност града у руке, дакле без обмањивања и скривених мана.

Како очекује да буде човек из народа и за народ, ако ни пред ким не користи фразе НЕ КЕЊАЈ МАЈСТОРЕ уместо господине, нисте у праву? Зашто не била прихватљива аргументација ГОВНО, НЕ ПОВРАЋАЈ, МРШ уместо упали сте ми у реч, сачекајте да завршим?

И долазимо до тренутно најбитнијег у изборној кампањи, до слогана. Ред је да свако у политици истакне оно што је председнику странке од највећег интереса, што би, барем по речима Ивице Петрушевића, ако га дословце цитирамо, било ВЕЉА ВОЛИ ДОКТОРКЕ ОД СКОПЉА, ЈЕ*У СЕ КО МАЈМУН ШТО ВОЛИ БАНАНУ! Овде се већ мало оклизнуо, али препуштамо јавности да о томе суди.

Мислимо да са овим тропроцентни цензус није више тако неостварљив циљ!-каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС у Врању.

Фото: screenshot

Подели: