Чланови председништва ГГ Врање Врањанцима затражили прекид предизборне коалиције са ГрО ЈС

Део чланова председништва Групе грађана “Врање Врањанцима” затражио је прекид предизборне коалиције са градским одбором Јединствене Србије у Врању.

Део председништва Групе грађана “Врање Врањанцима“ на неформалном састанку одржаном у суботу затражио је од председника групе грађана, проф. др Милоша Николића, прекид предизборне коалиције и свих активности са Градским одбором Јединствене Србије у Врању.

ГрО ЈС у Врању није испоштовао 99 одсто договореног програма и заједничког деловања током изборне кампање, а сазнајемо да су кључни разлози  за предлог прекида коалиције :

-Непоштовање циљева и програма Групе грађана, већ искључиво копирање програма Палме из Јагодине, затим вешто избегавање потписивања предизборног коалиционог споразума, као и идеје да листа ЈС И ГГ ВВ буде препознатљива у  граду, својим суграђанима као компактна листа са својом јасном визијом, програмом и циљевима.

-Траже од председника др Николића прекид сарадње са ЈС , редефинирање статуса и разговор са другим политичким опцијама, који се залажу за будућност свих нас, за напредак и просперитет нашег града, омладине и свих грађана.

 

 

Подели: