Једнократна помоћ за Роме у Врањској Бањи од Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању

Савет за социјална питања ГрО СНС у Врању организовао је акцију поделе једнократне помоћи припадницима ромске популације у Градској општини Врањска Бања. Према речима председника овог Савета и члана Главног одбора Српске напредне странке Ненада Милојевића помоћ је добило 100 породица са територије Градске општине Врањска Бања.

“Данас смо испред Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању организовали поделу пакета за социјално најугроженије породице у ромском насељу. Поделићемо пакете за 100 породица. Пакети су са храном и средствима за личну хигијену. Искористио бих прилику да се захвалим донаторима и свим привредницима који су донирали ове пакете, да док коронавирус влада и даље, помогнемо ромским породицама“, истакао је председник Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању и члан Главног одбора СНС Ненад Милојевић.

Члан Општинског већа ГО Врањска Бања Раша Раћиповић рекао је да ова помоћ много значи припадницима ромске популације и да је већина њих у време епидемије коронавируса, остала без примања с обзиром на то да зарађују од музичких наступа.

Савет за социјална питања ГрО СНС у Врању познат је по својим хуманим акцијама. Председник овог Савета и члан Главног одбора Српске напредне странке Ненад Милојевић нагласио је да ће још 200 породица слабијег материјалног стања добити помоћ.

 

Подели: