Локални функционери обишли Месне заједнице Шапранце и Бунушевац

Након обиласка сеоских средина, функционери из редова врањских напредњака посетили су Месне заједнице Бунушевац и Шапранце у Врању, где су такође разговарали са грађанима.

Локални функционери обишли су Месне заједнице Бунушевац и Шапранце и разговарали са грађанима из ових насеља. Кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Милан Илић истакао је да је од 2016. године доста тога урађено у граду али и у приградским насељима и околним селима. Он се захвалио грађанима Врања и околних села на подршци коју пружају Српској напредној странци и локалном руководству све ове године.

Фото: Врањска плус

 -Много је капиталних пројеката реализовано од 2016. године од како је Српска напредна странка дошла на чело власти у Врању. Урађена је зграда Хируршког блока, здравствена установа опремљена најсавременијом медицинском опремом. Изградили смо зграду позоришта која је једна од најсавременијих и најмодернијих позоришних зграда у Србији. Започели смо много капиталних пројеката, пре свега мислим на Регионални центар за ванредне ситуације, на вртић који се гради у насељу Рашка, урадили смо много путне инфраструктуре – нагласио је кандидат за народног посланика изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Милан Илић.

Илић каже и да се локално руководство труди да изађе у сусрет захтевима грађана и нагласио да је много тога урађено по питању канализационе и водоводне мреже.

Носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић рекао је да су решени проблеми многих улица у насељу Шапранце и то у сарадњи са грађанима.

Фото: Врањска плус

-У месној заједници Шапранце улице Томе Костића, Стошић Трифуна Анте и Павла Јуришића Штурма успело смо комплетно да решимо ангажовањем градских служби али и ангажовањем мештана у овом насељу и да није било њихове кооперативности и разумевања то не бисмо успели. Низ таквих улица је у нашем граду нарочито у приградским насељима али ми смо овде да решавамо проблеме и наставићемо да решавамо проблеме јер нам је стало да наши суграђани имају уређену комуналну инфраструктуру. У наредном периоду, већ за неколико недеља, асфалтираћемо у овом насељу улицу 4. октобар и још пар неасфалтираних сокака, такође појачаћемо и јавну расвету – истакао је носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић и додао да су разговарали и са мештанима у насељу Бунушевац где је проблем канализациона мрежа.

Председница Месне заједнице Шапранце Славка Ристић је нагласила да су дугогодишњи инфраструктурни проблеми решени у сарадњи са локалним руководством и градоначелником др Слободаном Миленковићем.

Фото: Врањска плус

-Ово насеље до сада је било као грађани другог реда, могу слободно да кажем није се у њему толако улагало од када су они дошли, градоначелник и остали почела је нагла иградња, 50 година ово насеље чека три улице, нико није имао слуха да нас саслуша до сада- рекла је председница Месне заједнице Шапранце Славка Ристић и изразила осим локалном руководству и захвалност председнику Србије Александру Вучићу.

Обиласку су присуствовали функционери, чланови и симпатизери Српске напредне странке.

Подели: