Миленковић истакао да је подједнако важно улагање и у градску и сеоску инфраструктуру

Функционери Српске напредне странке у Врању, заједно са члановима и симпатизерима данас су посетили села надомак Врања: Рибинце и Ратаје и разговарали са мештанима. Овом приликом они су подсетили на то шта је уложено у ове месне заједнице.

Представници и функционери Српске напредне странке у Врању наставили су са обиласком сеоских месних заједница. Оно што поручују јесте да се залажу за подједнак развој и села и града. У прилог томе говоре радови на асфалтирању пута у селу Рибинце.

Фото: Врањска плус

-Обишли смо село Рибинце где смо асфалтирали данас пут дужине 250 метара. Вредност инвестиције је милион и двеста хиљада динара. Већ за следећи комунални програм имамо додатне трасе у самом селу, тако да нам је намера да апсолутно то село асфалтом заокружимо што се тиче инфраструктуре- рекао је носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић.

Након тога представници врањских напредњака обишли су село Ратаје где је како истиче носилац одборничке листе у Врању „Александар Вучић – За нашу децу” др Слободан Миленковић у претходне четири године много урађено.

-Сама траса Ратаје – Купининце је дужине 3 километрам, вредност инвестиције је 13 милиона динара. Такође, смо овде урадили пошљунчавање пута Ристовац – Ратаје у дужини од 3 километра, исто тако вредна инвестиција од око 3 милиона динара. Подједнако нам је битно да улажемо и у градску инфраструктуру, приградска насеља, а исто тако нам је битно да улажемо и у сеоске средине. То чинимо равномерно и да заиста свако село добије нешто. Наставићемо тако и даље да у мандату Српске напредне странке сви осете бољитак и заиста осете да вреди живети на селу и да могу да планирају своје потомство јер све што чиним, чинимо за нашу децу – истакао је Миленковић.

Приликом обиласка ових села функционери Градског одбора Српске напредне странке у Врању разговарали су са мештанима. Обиласку су присуствали и кандидати за народне посланике изборне листе „Александар Вучић – За нашу децу” Славиша Булатовић и Милан Илић, генерални секретар Градског одбора Српске напредне странке у Врању Горан Ђорђевић, потредседници Градског одбора Драган Сентић, Горан Николић, Душан Аритоновић и Велибор Антонијевић.

Подели: