Верујете ли у Деда Мраза?

Да ли сте се икада запитали одакле су дошле приче о Деда Мразу, да ли вас је некада изненадио овај добри декица, верујете ли у његово постојање, да ли сте били добри  ове године и шта бисте волели да вам донесе за Нову годину?

Машта је чудо а у то смо се уверили када смо кренули улицама града не би ли сазнали ко је Деда Мраз и то да ли Врањанци верују у његово постојање и добра дела. Успут смо упили сву ведрину и топлину града као и позитивност људи са којима смо разговарали.

Сва деца у чијој машти станује овај декица па чак и код одраслих који су млади духом и у чијим срцима преовладава дух детињства, Деда Мраз је весели доброћудни декица, одевен у црвено одело са белим крзном дуге седе браде, са наочарима на врху носа и увек веселе ћуди. Обично чека да сви успавају, а затим улази кроз димњак не би ли деци даривао поклоне  испод окићених  јелки. Е ту дечијој срећи и радости нема краја.

Иако тежак, посао овог декице је најлепши посао на свету.

Веровали или не у његово постојање, отворите своје срце, развуците осмех од увета до увета, певајте, играјте, веселите се и Деда Мраз ће сигурно доћи да награди сваки ваш осмех, сваку вашу позитивну мисао, јер срећа је лепа само док се чека и верујте враћа се троструко.

Срећни вам празници драги наши! 🥂

Подели: