СИМПО ГАРНИТУРЕ – ПРАВИ ИЗБОР ЗА ВАШ ОДМОР

Место где одмарате целе године је ваш дом. Зато ваш животни простор требате опремити удобним намештајем који ће вам омогућити да уживате. Нека ваш избор буде СИМПО намештај јер је провереног квалитета, удобности и функционалности. Посетите СИМПО салоне и одаберите производе који ће оплеменити ваш простор и од њега направити срећно и удобно место за одмор овог лета али и током целе године.

Фото: Симпо

У вашем окружењу СИМПО производе можете потражити у салонима у Врању: „Клуз“ -у улици Стефана Првовенчаног 58 и „Тржни центар“ – у улици Париске комуне 1, као и салон у Бујановцу на адреси Трг Карађорђа Петровића бб. Радним данима радно време објеката је од 9 – 20 сати, суботом од 9 – 18 сати.

ФАНТАСТИЧНИ ЛЕТЊИ ПОПУСТИ

До краја јула у СИМПУ искористите талас сјајних летњих попуста, који се односе на комплетан асортиман производа:

-20% на све тапетарске производе (гарнитуре, клик-клак лежајеве, каучеве, кревете, фотеље, табурее и трпезаријске столице),
-20 на душеке као специјалне поруџбине и -30% на душеке са лагера,
-15% на плочасти намештај са лагера.
Уз СИМПО лојалти програм, сваки купац, физичко лице, има право и на додатне лојалти попусте, о чему се можете информисати ОВДЕ.

РАЗНОВРСНА ПОНУДА ГАРНИТУРА

Посебну пажњу обратите на избор гарнитура које имају кључну улогу у стварању удобног и естетски привлачног простора у дневном боравку, као срцу сваког дома. Више од шест деценија СИМПО је по квалитету израде тапацираних производа, неколико корака испред других. То постиже комбиновањем модерне технологије и врхунске ручне обраде од стране најбољих мајстора, уз стално праћење достигнућа и трендова у производњи.

Фото: Симпо

СИМПО је препознатљив по угаоним гарнитурама врхунског дизајна и квалитета. Намењене су опремању дневних соба и уређењу пословних ентеријера. Од минималистичких, које се једноставно уклапају у сваки простор, преко практичних и модерних које купци могу користити и за спавање, до гарнитура опремљених иновативним додацима и подесивим главонаслонима – све су подређене максималном комфору и удобности корисника. За сваки модел угаоне гарнитуре купац бира угао и тако модел савршено уклапа у свој простор.

Фото: Симпо

За савремено уређење дневних соба, купци се могу одлучити и за саставне (ТДФ) гарнитуре које се састоје од троседа, двоседа и фотеље, или комбинације елемената по избору. Кроз складну и хармоничну целину истоветних комада намештаја, сваки дом ће бити испуњен топлином и удобношћу, у којој ће сви чланови породице бескрајно уживати. За сваки модел СИМПОВЕ гарнитуре купци имају могућност избора материјала, бирају између природне коже, која намештају даје снажан печат, карактер и гламур или штофа који ће осим лепог изгледа и комфора, омогућити дуг животни век и поред честог коришћења. Расноврстан асортиман СИМПО производа омогућава да уз гарнитуре комбинујете и остали намештај и тако у комплету опремите ваш дом или пословни простор. Комплетну понуду намештаја можете погледати ОВДЕ.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 километара од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ СИМПО САЛОНА

Врање:
ТРЖНИ ЦЕНТАР, 017/432-567
КЛУЗ, 017/416-556
Бујановац:
017/851-048

Подели: