Ивана Костић од данас на челу Апотеке

Гласовима већине одборника локалног парламента на место дирекотра Здравствене установе Апотеке Врање, именована је Ивана Костић, дипломирани фармацеут, специјалистикиња фармакотерапије из Врања.

Ивана Костић именована је за вршиоца дужности директора након разрешења њене претходнице Оливере Томић која је поднела оставку.
Костићева је кадар Јединствене Србије. Рођена је 1965. године, а дипломирала је на Фармацеутском факултету у Београду 1990.године. Годину дана након тога заснива радни однос у Апотеци Врање све до 2012. године када одлази на специјализацијуОд 2015. године наставља са радом у Апотеци, а у више наврата је обављала функцију начелнице одељена Апотека 1. Радила је као професор у Медицинској школи, била је помоћник директора за набавку лекова од 2004. до 2006. године и члан је Управног одбора ове здравствене установе.
Према речима нове директорке први кораци биће усмерени на реорганизацију Апотеке у смислу преиспитивања рентабилног пословања њених огранака, као и продужења рокова за исплату дуговања према добављачима.

 

Подели: