Одржана последња, шеста седница Градске општине Врањска Бања у 2016. години

На шестој седници Скупштине општине Врањска Бања председница Скупштине општине Врањска Бања Светлана Цветковић обавестила је одборнике да је Небојша Костић напустио одборничку групу са СПС-ом тако да ће наступати као самостални одборник Јединствене Србије.
Изабран је нови већник у општинском већу Милан Антић из Корбевца, члан Социјалдемократске странке који је на то место постављен уместо Данијеле Јаћимовић, такође из ове странке која је дала оставку из личних разлога.
Антић је дипломирани инжењер менаџмента и члан је Комисије за финансије и привреду Скупштине општине Врањска Бања.
Одборници Бањског парламента усвојили су и измене и допуне финансијског плана и програма пословања Јавног предузећа “Управа Бање” за 2017. годину.
– Пословне приходе које планирамо у 2017. години износе 31 милион и 658 хиљада динара од продаје производа и услуга, а очекујемо губитке у износу од 475 хиљада динара.
Предузеће “Управа Бање” од 1.децембра ове године послује самостално по тржишним принципима. Новом систематизацијом ово предузеће има 18 запослених укључујући и директора – рекао је Ивица Миленковић, директор ЈП “Управа Бање”.
На последњој седници у 2016. години усвојен је и предлог кадровског решења за Општинску управу Врањске Бање којом је планирано шесторо запослених, рекла је Љиљана Манасијевић, руководилац Општинске управне јединице Градске општине Врањска Бања

Подели: