Снег прекрио Врање механизација на терену

Снег који пада од јуче прекрио је улице Врања. Екипе ЈП “Водовод” које су задужене за зимско одржавање путева и улица су на терену непрекидно од синоћ, како је у телефонском разговору за ТВ Врањску Плус потврдио Дејан Станојевић, директор сектора за управљање путевима у ЈП “Водовод”.
Тренутно се чисте путеви првог и другог приоритета. По један камион распоређен је за локалне путеве, Врањску Бању и Врање. Ангажована је механизација и људство на посипању тротоара ризлом. Наша камера забележила је и радове на шеталишту у центру града.
Из ЈП “Водовод“ кажу да су проходни сви путеви у граду али апелују да грађани морају бити стрпљиви јер је чишћење снега отежано због непрекидних падавина, такође упозоравају да је неопходна зимска опрема при учешћу у саобраћају као и коришћење ланаца на точковима аутомобила при оваквим временским условима.
„Екипе ЈП „Водовода“ на чишћењу путева радиће непрекидно за време празника. До 9. јануара уведена су двадесетчетворочасовна дежурства и ангажована је сва механизација.“ рекао је Дејан Станојевић, директор сектора за управљање путевима у ЈП “Водовод”.
Метеоролози најављују још падавина и пад температуре у току вечери и ноћи. За сутра се најаваљује пад температуре и до -19 степени.

Подели: