ДС: Одговор ГрО ДС-а на саопштење СНС-а

Неистине, увреде и претње из редова СНС још једном су се потврдиле као њихов манир, реаговањем на текст са сајта “Новина врањских“.

Странке и идеологије јесу мењали, али нису реторику, па и чињеницу да квазиполитичаре имају у својим редовима. Тај термин се не може употребити за угледног политичара Перицу Јанковића који никада није мењао странку, била она у опозицији или на власти. Ту препознајемо увреде.

Осим тога, омладина СНС-а је “чистила снег“ у четвртак поподне, а “Врањске“ су са Јанковићевим интервјуом већ тог јутра биле на киосцима, па нема додирних тачака. Ту препознајемо неистину.

И на крају, претњи да ће нас очистити на изборима као снег тек немамо разлога да се плашимо, јер снег нису успели да очисте. Осим тога, на изборима не одлучују они него људи који их гледају, слушају и пате. Знамо и да СНС не испуњава обећања, па немамо баш никаквог разлога за страховање.

Ми остајемо странка поштених, угледних и пристојих људи који немају чега да се стиде и којима је живот на првом месту, каже се у саопштењу Гро ДС-а у Врању.

Подели: