„Признање које обавезује“

Руководство града Врања приредило је пријем за директорку Предшколске установе „Наше дете“ Весну Терзић која је са сарадницима говорила о значају Светосавске награде Републике Србије.

– Ово признање обавезује. Резултат је заједничког рада и представља мотив и подстицај за нова достигнућа – рекла је директорка ПУ „Наше дете“ Весна Терзић.

Градоначелник др Слободан Миленковић изразио је задовољство што је дугогодишњи рад и допринос ове установе препознат од стране Министарства просвете и технолошког развоја.

– Правилно васпитање деце у предшколском узрасту је од изузетног значаја за даљи развој, посебно у когнитивном и моторичком смислу – рекао је градоначелник др Миленковић.

Најавио је реконструкцију градских вртића како би били испуњени услови енергетске ефикасности и изградњу новог вртића у насељу Рашка за чију изградњу је завршена пројектно-техничка документација, уз подршку Европског ПРОГРЕСА.

Предшколској установи на награди честитали су председник Скупштине др Дејан Тричковић и чланица Градског већа за културу Зорица Јовић.

Подели: