Град донирао два аутомобила Полицијској управи у Врању

Локална самоуправа града Врања донирала је 2 аутомобила као и телекомуникациону опрему Полицијској управи у Врању. Реч је о једном аутомобилу марке „Лада Нива“ и аутомобилу марке „Фиат Гранде Пунто“. Уговор о донацији потписали су градоначелник Врања др Слободан Миленковић и начелник Полицијске управе у Врању Игор Живковић. Укупна вредност донације је 3 милиона 24 хиљаде динара а новац је обезбеђен од наплаћених казни у саобраћају. Дониране аутомобиле користиће Саобраћајна полиција.

Градоначелник др Слободан Миленковић је истакао и да је донација из 2016. у односу на 2015. годину већа 3 пута и да је град Врање у претходном периоду донирао и приколицу за моторне санке Сектору за ванредне ситуације али не из ових средстава. Начелник Полицијске управе у Врању Игор Живковић захвалио се на донацији истакавши да је број откривених прекршаја у 2016. у односу на 2015. годину увећан за 7 одсто а да је улагање у опрему полиције улагање у безбедност.

Након потписивања уговора о донацији градоначелник др Слоббодан Миленковић предао је кључеве аутомобила начелнику Полицијске управе у Врању Игору Живковићу. Ово је прва донација оваквог обима и вредности с обзиром на то да је до сада донирана углавном информатичка опрема.

Подели: