Одговор председника врањских социјалиста Зорана Антића

У нашу редакцију стигло је саоштење за јавност председника Градске организације Социјалистичке парије Србије у Врању, Зорана Антића као реакција на саопштење Градског одбора Српске напредне странке у Врању. У саопштењу се између осталог каже.

Интервју који сам дао новинама „Врањске“,  није саопштење Градског одбора СПС  Врање, већ моје лично виђење једног тока догађаја из наше политичке прошлости  и темељна политиколошка анализа узрока и последица одређених политичких догађаја у граду, те не видим ни један разлог да се неко крије иза саопштења Градског одбора једне странке, већ ако има храбрости и смелости нека то уради лично и сам. Тиме што и даље, после сваке моје реченице изнешене у јавности издајете саопштења, јасно говори о томе колико ми дајете на значају и колико се бојите мојих политичких порука грађанима Врања.

Захваљујем Вам, што сте ме упоредили па макар и виртуелно, са једном таквом политичком громадом и људском величином какав је био Ернесто Че Гевара, али уважени друг Че и jа се разликујемо у идеолошком и политичком поимању света, живота и стварности. Он је био комуниста и револуционар, а ја сам социјалиста односно социјалдемократа целог свог живота.

Нигде у интервју нисам поменуо ни Ватикан, ни Илуминате, ни Масоне, ни БНД, ни ЦИА-у, напротив  имам и те како велики број пријатеља и под окриљем Римокатоличке цркве, као и код Илумината, БНД- а, ЦИЕ, ФСБ-а и др. а о Драгој Браћи Масонима и да не говорим, те када други пут употребљавате одређене термине и изразе, прво их добро проучите и научите шта значе.

Социјалисти Врања, вођени са мном, нису доживели никакав суноврат, већ су напротив, остварили скоро идентичан резултат из претходних изборних циклуса, а суноврат су доживели неки други који су се на овај или онај начин продали Вама, управо Вама стварајући виртуелну слику из чијих ћете оквира тешко изаћи.

Било би фер и коректно, да се у својој политичкој контрадикторности договорите сами са собом, против кога и против чега је био тзв. „ априлски референдум“. Ако је био против мене, како кажете, ајде онда вратите све оне директоре које сте сменили у предузећима и установама, вратите све начелнике у Градској управи, директоре школа, све оне које сте отпустили и отерали са посла и које и дан данас шиканирате, само зато што су чланови СПС-а, или припадају листи „Заједно за Врање“. Ту наравно не рачунам оне издајнике, „продане душе“, које су и пре избора а и после њих, наставили да кокетирају са Вама.

Нападате мене за свађу са државним врхом, са председником моје партије и за прављење некаквих скандала…. па драга господо напредњаци, имао сам и те како коректне односе са кабинетом председника Републике Т. Николићем, са свим министрима из владе који су из СПС-а и из других странака, једино са Вашим јастребовима који ништа свето не поштују и немају, није било сарадње, а и не желим – каже се између осталог у саопштењу председника врањских социјалиста, Зорана Антића.

Подели: