Александар Вучић кандидат Српске напредне странке за председника Републике Србије

На седници Председништва Српске напредне странке једногласно је одлучено да Александар Вучић буде кандидат напредњака за председника, преноси РТС . У саопштењу са седнице се наводи да се лидер СНС-а обавезује да у најбољој вери настави разговоре са председником Републике Томиславом Николићем, и покуша да обезбеди пуно државно јединство свих одговорних фактора у Републици Србији.

У седишту Српске напредне странке одржана је седница Председништва СНС-а, након које је функционер те странке Небојша Стефановић рекао да је одлука о кандидатури Вучића донета једногласно.

Вучић је замолио новинаре после седнице да не одговара на питања, јер ће уследити прецизно саопштење.

Председник Српске напредне странке Александар Вучић обавезује се да у најбољој вери настави разговоре са данашњим председником Републике Томиславом Николићем, и покуша да обезбеди пуно државно јединство свих одговорних фактора у Републици Србији, у намери да се Србија одбрани од снага прошлости и обезбеди њен даљи напредак. Такође, председник Српске напредне странке Александар Вучић дужан је да разговара са свим партнерима Српске напредне странке и покуша да обезбеди широку народну подршку за победу на предстојећим изборима“, наведено је у саопштењу.

Подели: