Локална власт и даље без социјалиста

Народни посланик и председник Градског одбора Српске напредне странке у Врању Славиша Булатовић, каже да нема „никаква сазнања о повратку врањских социјалиста у локалну власт“, пише Инфо Врањске.

„Ту причу потенцира њихов градски одбор, па поводом писања неких медија о томе поручујем да једино Александар Вучић може да их врати у градску власт, изјавио је Булатовић. Лидер врањских напредњака изражава задовољство због подршке СПС-а Вучићу као кандидату за председника Републике Србије.

„СПС је показао да је поуздан партнер СНС и драго ми је што су показали да им је интерес државе Србије најпречи“, рекао је Булатовић, за Инфо Врањске.

Народни посланик СНС поручује да је сада заузет председничком кампањом, а не калкулацијама о прекомпоновању локалне власти, јер је држава Србија изнад свега.

Председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању и бивши градоначелник Зоран Антић, демантовао је писање „Блица“ да ће СПС ући у градску власт, а он постати заменик градоначелника Врања.

„То је тотална неистина, па овим демантујем, не само писање „Блица“, већ и писање листа „Ало“. За сада нема никаквих назнака да ће се догодити оно о чему пишу медији“, изјавио је Антић за Инфо Врањске.

Подели: