Симпо отворио нови продајни салон у Скопљу

Компанија Симпо је у Скопљу отворила још један малопродајни објекат у коме ће купцима бити понуђен богат асортиман симпових производа, традиционално доброг квалитета и дизајна, усклађених са потребама купаца. Свечано отварање привукло је велики број гостију, пословних партнера и купаца.

На простору од 360 метара квадратних отворен је четрдесет осми продајни објекат у симповом систему малопродаје, а купцима у Скопљу и у околним градовима понуђени су комади намештаја из најновије колекције. Неки од њих ће се наћи и на предстојећем Међународном сајму намештаја.

Симпо је модерна компанија која послује по тржишним принципима, има свој бренд и кадровске потенцијале и представља једног од водећих произвођача и дистрибутера намештаја на простору југоисточне Европе, рекао је генерални директор Симпа Слађан Дисић и поручио да је врањски произвођач спреман за тржишну утакмицу.

На тржишту Македоније Симпо је присутан још од 1976. године када је отворен први салон намештаја у Охриду. Након распада Југославије у Македонији није било проблема везано за имовинске односе и Симпо је могао несметано да послује.

Нови продајни објекат свечано је пустио у рад Ивица Коневски градоначелник општине Аеродром у Скопљу.

Отварању је присуствовала и Душанка Дивљак Томић, амабасадорка Републике Србије у Македонији, а запослени у овом салону очекују добар промет.

Подели: