Ловачко удружење “Фазан” из Врања одржало редовну годишњу скупштину

Ловачко удружење “Фазан” из Врања које постоји већ 120 година одржало је своју редовну годишњу скупштину 29. априла у великој сали Скупштине града Врања.

Ловачко удружење “Фазан” из Врања броји преко 600 чланова и постоји 120 година. На Скупштини одржаној у суботу 29. априла било је присутно 37 делегата од укупно 41. На дневном реду нашао се Извештај Управног одбора о активностима Ловачког удружења између две Скупштине, Усвајање извештаја о финансијском пословању за 2016. годину, усвајање финансијског плана за 2017. годину, извештај о раду Надзорног одбора Ловачког удружења, Допуна чланова Управног одбора, Надзорног одбора и дисциплинске комисије као и извештај о раду стручне службе ЛУ “Фазан” за 2016. годину. Све тачке дневног реда усвојене су.

На седници је било предлога за смену актуелног председника Небојше Јовића али је уместо тога на крају њему изгласано поверење већином делегата. Ловачко удружење се финансира из сопствених прихода а годишња чланарина у удружењу износи 12 000 динара. У Врању је тренутно на снази ловостај а период лова креће од августа и траје до фебруара месеца.

Подели: