Трагедија код Бујановца, убијена мајка и ћерка

Србин из Гњилана Г.П (24) усмртио је јуче око 18 часова своју супругу Ј.П (21) и њену мајку Д.И. (42) на путу Бујановац – Гњилане и том приликом ранио своју једногодишњу ћерку, потврђено је из Вишег јавног тужилаштва у Врању.

Ова трагедија догодила се у близини села Лучане у општини Бујановац, а починилац овог гнусног злочина налази се у бекству.

Према наводима Тужилаштва, у возилу марке “Мерцедес” тегет боје, пронађено је тело Д.И из села Глоговац у општини Kосовска Kаменица, као и тело Ј.П. која је подлегла повредама у Медицинском центру у Врању.

У пуцњави је рањена и једногодишња девојчица која је хоспитализована у Нишу са повредом надлактице и према доступним инфирмацијама није животно угрожена.

“Од стране дежурног заменика Вишег јавног тужиоца у Врању и припадника Национално криминалистичког центра у Београду и Нишу извршен је увиђај лица места и наложена одбукција тела страдалих. Прострелне ране на телима жртава највероватније су нанете ватреним оружјем”, кажу у Тужилаштву.

Према незваничним информацијама, виновник и жртве били су настањени у Нишу, одакле су и кренули пут Kосова у посети породици. Сво троје се воде као држављани српске националности

Осумњичени Г.П терети се за кривично дело тешко убиство.

Подели: