Завршен турнир у малом фудбалу у Врањској Бањи

Екипа „Дона Лајн“ победник је традиционалног турнира у малом фудбалу који је одржан у Врањској Бањи. Они су у финалу савладали „Пинокио такси“ који се пласирао на друго место, док су се за треће изборили играчи екипе „Марча“.

– Општина Врањска Бања је у сарадњи са Спортским Савезом града Врања успела да организује овај традиционални првомајски турнир и обезбеди наградни фонд од 100 хиљада динара. Прва награда је у износу од 60 хиљада, друга 30 и трећа 10 хиљада динара – рекао је Драган Сентић, заменик председника општине Врањска Бања.

На турниру у малом фудбалу који се играо се на спортским теренима основне школе „Предраг Девеџић“ учествовало је 12 екипа.

– Веома ми је драго што смо наставили традицију. Хтео бих да се захвалим руководству Врањске Бање које је успело да организује првомајски турнир и поред свих потешкоћа. Надам се да су Бањчани и сви гледаоци уживали у досадашњем току турнира. Очекујем да наредни буде одржан на још већем нивоу и да ће овај турнир прерасти у један од најбољих у Пчињском округу – рекао је народни посланик Славиша Булатовић.

Ова спортска манифестација је имала и хуманитарни карактер јер ће победничке екипе део новца издвојити за помоћ за лечење својих суграђана Срђана и Миљане.

Подели: