Веште руке Драгана Јовановића, рестаурацијом старог намештаја чини да ваши предмети удахну нову свежину и заблистају модерним стилом

Још као студент Драган почиње да се занима за старе ствари, воли старине, даје савете и помаже људима да сачувају комаде намештаја за које су везани из најразличитијих разлога. Данас многи људи не знају да цене вредност онога што имају у кући, мислећи да су њихове ствари дотрајале и неупотребљиве. Међутим, постоје и они који се одлучују да те старине уместо на тавану, у подруму или на отпаду, заврше у радионици овог изузетног мајстора.

За рестаурацију старог намештаја, потребно је пуно љубави, што Јовановићу не недостаје, јер он ужива у сваком дану проведеном на свом послу. По повољним ценама откупљује и продаје старе предмете. Kако каже није му циљ да заради. Овај посао за њега представља хоби.

За себе каже да није велики мајстор, али свој посао обавља са посебном пажњом и максимално се посвећује сваком комаду намештаја. Сваки предмет у његовом радном кутку, носи са собом своју причу.
Уколико су ваши комади намештаја или други предмети у кући дотрајали, изгубили свој првобитни изглед, рестаурацијом ћете им вратити некадашњу вредност и сјај. Будућим генерацијама ће ново лице старог намештаја бити функционално, а животни простор учинити лепши, уз подсећање на прошла времена.

Подели: