Велики успех полазника Регионалног центра за таленте из Врања

У Београду је 3. и 4. јуна одржано Републичко такмичење и смотра истраживачких радова талената, на коме су полазници Регионалног центра за таленте из Врања у конкуренцији од 536 такмичара из свих регионалних центара Србије постигли велики успех.

Наталија Димитров ученица 7. разреда ОШ „Предраг Девеџић“ из Врањске Бање освојила је 3. место из математике, њен ментор је Милан Стојановић.

Марија Петровић ученица 2. разреда Гимназије „Светозар Марковић“ из Сурдулице освојила је 3. место из географије њен ментор је Маја Видосављевић.

Анастасија Поповић и Лана Поповић ученице 7. разреда ОШ „Вук Караџић“ из Сурдулице освојиле су 2. место из енглеског језика, њихов ментор је Весела Ристић.

Петар Миленковић ученик 8. разреда ОШ „Вук Караџић“ из Сурдулице освојио је 3. место из биологије, његов ментор је Александра Тасић.

Војислав Ристић ученик 7. разреда ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Сурдулице освојио је 3. место из историје његов ментор је Рајка Дојчиновић.

Петар Видосављевић  ученик 7. разреда ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Сурдулице освојио је 3. место из хемије, његов ментор Јасмина Благојевић.

Сретен Живковић ученик 3. разреда Гимназије „Стеван Јаковљевић“ из Власотинца освојио је 3. место из информатике, његов ментор је Новица Стојилковић.

Анђела Митић ученица 4. разреда Гимназије „Стеван Јаковљевић“ из Власотинца освојила је 3. место из заштите животне средине, њен ментор је Нела Петковић.

Димитрије Павловић ученик 1. разреда Гимназије „Стеван Јаковљевић“ из Власотинца освојио је 3. место из енглеског језика, његов ментор је Биљана Пиповић.

Анђела Илић ученица 3. разреда Гимназије из Лесковца освојила је 2. место из математике, њен ментор је Светлана Станимировић.

Ово је велики успех Регионалног центра за таленте у Врању.

Подели: