Зоран Гајић предсеник Одбојкашког савеза Србије у радној посети Врању

Делегација Одбојкашког савеза Србије на челу са председником Зораном Гајићем данас је боравила у Врању. Током посете они су обишли Спортску халу, имали пријем код градоначелника др Слободана Миленковића и одржали радни састанак са представницима одбојкашких клубова Пчињског округа.
Након обиласка Спортске хале у Врању и пријема код градоначелника Врања др Слободана Миленковића, председник одбојкашког савеза Србије, Зоран Гајић одржао је радни сасатнак са представницима одбојкашких клубова из Пчињског округа.

Састанку су присуствовали и генерални секретар Одбојкашког савеза Београда Игор Миљковић, председеник Одбојкашког савеза Лесковца Миодраг Рајковић и потпредседник Одбојкашког савеза Пчињског, Јабланичког и Топличког округа Оливер Тончић. Председник одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић посетио је Врање како би се упознао са проблемима и потребама клубова из малих средина за које сматра да су произвођачи будућих шампиона.

До сада оваквог вида сарадње није било, већ су фаворизовани само поједини градови. Са доласком Зорана Гајића на чело Одбојкашког савеза Србије шанса ће се пружити и Врању и свим градовима широм Србије.

Подели: