Све спремно за изборе за чланове Савета Месних заједница

У недељу 11. јуна, на територији града Врања, биће спроведени избори за чланове Савета Месних заједница. Председник Изборне комисије Стојан Илић, каже да су све активности спроведене благовремено. На дан избора у недељу 11. јуна бирачка места биће отворена од 7 до 20 часова.
На територији Градске општине Врање избори ће бити одржани у 41 Месној заједници. То се не односи на Лепчинце, где није поднета ни једна изборна листа и за Тесовиште, из разлога што је одбијено проглашење изборне листе.

На територији Градске општине Врањска Бања избори ће бити спроведени у 8 Месних заједница, осим у Старом Глогу, где нису поднете изборне листе.

Право гласа на територији Градске општине Врање има 62.333 бирача, а на територији Градске општине Врањска Бања 8.538 пунолетних грађана. Приликом гласања грађани су у обавези да бирачком одбору на увид доставе важећи лични документ ради утврђивања идентитета.

На територији Градске општине Врање и Градске општине Врањска Бања проглашена је по једна изборна листа под називом “Брже, јаче боље”- СНС, СПС, ЈС, ПУПС, СДПС, Ромска партија, Ветерани, а за Паневље осим ове и листа коју је поднела група грађана “Напредак села Паневља и Превалца”. Савети Месних заједница броје од 7 до 19 чланова.

Подели: