Избори за чланове Савета месних заједница

Поводом данас одржаних избора за чланове Савета Месних заједница на териотији града Врања у просторијама Српске напредне странке у Врању одржана је конференција за медије након затварања бирачких места у 20 часова. Kоалицију окупљену око СНС-“Брже, јаче боље“ чиниле су странке СНС, СПС, ЈС, ПУПС, СДПС, Ромска партија и Ветерани.

На конференцији се најпре обратио председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић који се захвалио свим грађанима који су искористили своје бирачко право данас и изашли да гласају за чланове Савета Месних заједница.

”Kао што знате избори су организовани у 49 Месних заједница, према 80 одсто обрађених резултата излазност је око 14,60 одсто. У 48 Месних заједница избори су протекли без проблема сем у Месној заједници Превалац и Паневље где се због одређених нерегуларности очекује одлука по приговору,” саопштио је председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић.

“Ова излазност од 15 одсто није мала напротив то је екстра излазност јер смо у претходним годинама када смо имали зборове грађана имали много мањи број људи,” истакао је председник ГрО СПС у Врању Зоран Антић.

На конференцији су се обратили још и председник ГрО СДПС-а у Врању Александар Стајић и попредседник ПУПС-а у Врању Драган Михајловић.

Подели: