Медаље за Скијашки клуб “Бесна кобила”

Такмичари Скијашког клуба “Бесна кобила” учествовали су на првој овогодишњој трци у слалому на ролерима која је организована у Нишу. На такмичењу је учествовало преко 50 такмичара из пет домаћих клубова.

Златним медаљама су се окитили: Душан Трајковић у категорији дечака до 10 година, Емилија Арсић у категорији девојчица до 12 година, Јована Јовановић у категорији девојчица до 14 година, Миа Дединац у категорији девојчица до 16 година, која је уједно имала и најбоље време на стази рачунајући све категорије и у мушкој и у женској конкуренцији и Андреј Стојановић у категорији дечака до 16 година.

Сребрне медаље освојили су: Ленка Станковић у категорији девојчица до 10 година, Милица Митић у категорији девојчица до 14 година.

Бронзани су били: Варвара Стошић у категорији девојчица до 6 година и Предраг Ђорђевић у категорији сениора.

Такмичари који нису освојили медаље остварили су висок пласман. Дуња Арсић освојила је 4. место, Вера Илић 6. место, Дуња Ђокић 8. место, Николина Стаменковић 4. место, Маша Јовић 8. место и Нина Филиповић 5. место.

“Веома смо задовољни постигнутим резултатима и ово је права увертира за међународну трку која нас очекује идућег викенда на Бесној кобили. До сада су се пријавили клубови из Пољске, Чешке, Словачке, Словеније и сви домаћи клубови. Очекујемо око 10 такмичара и биће ово прилика да се наши суграђани ближе упознају са нашим спортом и потенцијалима које нуди Бесна кобила. Технички организатор трке на Бесној кобили је наш скијашки клуб а домаћин Туристичка организација града Врања”, кажу из Скијашког клуба “Бесна кобила”.

Подели: